hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Wednesday, May 12, 2010

erti kawan =)

sok ajim nak balik.tinggal ak ngan nopal kat araw ni.pertanyaan. nape ak xbalik???sebab family ak buang ak??? sebab ak anak derhaka??? hahahaha....

bukan, tidak, la' , no dan lantak ak la nak balik ke tak nak.tp seyes rindu kat parents yg tersayang.but at this moment, i cant return home mom,dad.hope u all understand =(



susah nak carik kawan yang betul2 boleh dipanggil kawan...

bagi ak,ade beza antara kawan rapat dan dan kawan biasa

kawan biasa :

bila ak ada problem,die akan tanye itu ini...

*nape benda ni berlaku?
*nape ko cuai sangat?
*tu lah ko...sape suruh ko x ikot ckp ak...

+hoi..ak kalo tengah ade prob mood ak memang nak penampo org je...so,juz shut up ur mouth s.o.b...da la tengah pening pale pikio prob ak,then nak kena jawab soklan cepumas korang tuh...


kawan rapat :

die akan tanye ak ok ke x..

dats all...

yeah..ak xsilap type...

DATS ALL!!!

die xkan tanye even bende tuh melibatkan perkara yg amat2 penting mcm pelajaran,kewangan,family,etc

die hanya memberi nasihat bila ak memerlukan...

dan xkan sesekali buat pandai bg nasihat kat ak =)

kawan biasa :

malu kalo jalan ber 2 ngan ak...malu tgk kebodohan ak..malu tgk kehodohan ak...malu nak kawan ngan org x pandai cam ak...ok..deal with it!

kawan rapat :

die la yang paham dan xkan malu dengan kebodohan ak dan still nak berjalan ngan ak even in public

kawan biasa :

senang nak jumpa,senang nak tinggal,senang nak lupa

kawan rapat :

amat susah nak jumpa,amat susah nak tinggal, dan terlalu amat payah nak melupakan

n ak da jumpe seseorang itu...

mak,abah...sory x balik umah.bukan xrindu.rindu.tp mcm org ckp td,tidak buat masa sekarang.hati sgt x tenang bila ada kat umah.

miss u mom

miss u dad

miss u akak

miss u kak yun

miss u ira

miss u wawa

miss u poyeng (kucing ak)

miss u nana (kucing ak gak)

miss u ibu ( kucing ak lagi 1)



21 comments:

Anonymous said...

agak2 sy gol kwn yg mner?

amir bagus~ said...

it depends
=)

BangunBerdiriBerlari said...

aku pon syg kucing2 aku..hahaha

aku hanya kawan biasa..
tp aku harap dpt jd seorg kwn rapat..
xkisah untuk sapa2..:)

Naufal Zaidi said...

aku kawan yg mcm mane?? huhu ;)

amir bagus~ said...

abg sepak: kamu la sahabat ak yg plg lucu....hahahaha
kite leh jadi kawan rapat kalo ko beli sume stock kat company ak..hahaha

naufal: ko la kawan ak yg baik hati dan caring...ecehhh

=)

Naufal Zaidi said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

depen????

Naufal Zaidi said...

ko la kwn aq suka ceria2 slalu, yg c00l, yg steady, yg comel, yg cute dan byk lagi yang..yang.. yang ;)

amir bagus~ said...

anonymous: yelah..depends..sebab saya x kenal kamu...jgn jadi stalker bole???introduce urself...hehehe

nopal:tanx for the all goods say...kakaka
jgn asyik blanje ak...nant ak xterbalas jasa ko....hua hua
=(

Anonymous said...

nope tanx~

Anonymous said...

nope tanx~

amir bagus~ said...

emmm...kamu sungguh degil
=(

Anonymous said...

huhu u tu~~

amir bagus~ said...

sape lah pengkumen di atas ni ye??
juz wonder....nak hint

Anonymous said...

k lah....mls nk men try teka....mud pun da xok.......tdo lu~ n9....

Naufal Zaidi said...

wah abon ad secret recipe admire huhu.. ak nk gak belanja manusia cute cam ko kihx3

amir bagus~ said...

anonymous:sy taw sape kamu...nak ckp kat cini ke??hakhak

nopal:tanx nopal yg baik hati..hikhik

Anonymous said...

nope~~

Naufal Zaidi said...

thx 4 da ride amir n also 4 roti goreng :)

amir bagus~ said...

hak3...bisa2...
tengs 4 de lighter..

Naufal Zaidi said...

wahaha.. bagus nie kelakar la, jom g makan :)