hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Saturday, August 21, 2010

NILAI PERSAHABATAN ITU MELEBIHI DARI SETIN SARDIN RM 1.90, LEBIH DARI TELUR 2 BIJI RM 0.60 DAN MELEBIHI DARI 3 KEPING IKAN SEPAT MASIN RM 1.50

bila kita duduk rumah sewa, kita akan lebih mengenali sahabat kita.kadang2 melebihi kita mengenali adik beradik kita sendiri dan ada juga yg kadang2 melebihi dari kita mengenali awek kita sendiri.kita belajar cara hidup berdikari dan BERKONGSI.aku guna barang ko,ko guna barang aku..=)

seronoknya dpt makan sahur beramai2...dengan sahabat serumah...walaupon hidangan x seberapa,tp aku puas dpt masak utk sahabat serumah aku.aku xkisah x berapa kenyang, janji ak KENYANG dengan senyuman sahabat serumah aku menghabiskan makanan yang aku masak.

x sedap???

belakang kira..yang janji puas beb!!! walaupon sok pagi jenuh beratoq dpn toilet..haha..jahat aku

terima kaseh gak kepada bro umah nopal ngan dato ngan pesal bab bagi pinjam lesung batu...senjata aku tuh...


p/s telo tu ak cubit kit tyme kat dapor....huk3

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

berbalik kepada sahabat serumah td, kita dah tak kisah even kalo pakai short tanpa underwear kat dalam. dah tak kisah kalo pinjam baju t-shirt burok g kuliah..wat dunno je kalo kutip underwear membe kat lantai.kalo rajin,tulun basuh,tulun jemur ngan lipat sekali..dan paling tak kisah kalo pinjam berus gigi wat gosok gigi pas makan durian pulut ( yang ni ak tipu)...n paling xleh blah,takat luku kepala,lagi perkara biasa..kentut depan muka,lagi la..ingat lagi tyme kecik lu,kalo membe luku kepala,sampai sumpah bab* k*ma* sume...skang laen..xpe la..sahabat punye pasal...=)

dah hampir 1 taun lebay kita tinggal same...byk rahsia yg kita kongsi...takat kutuk blakang2 tu biasa la bro...depan ko aku ckp baik-baik,puji melambung sampai langit ketujuh ,belakang ko aku kutuk ko..sampai tak cukop nafas cari kesalahan ko..haha...

alah,takat masam muka,gaduh2 manja (tengkorak aku) tu ade la..tipu la kalo xpenah gaduh kecik2...ala,sebab lupa masuk-kan kicap lam peti ais pon xkan nak gaduh sampai 7 keturunan...apedehal...nak gaduh wat pe lah...balik2,tgk muka dia gak...ko tgk ak,ak tgk ko...umah dah le kecik..2 belom campur kucing yg bawak 7 keturunan tinggal kat sini...adoi...

well, name pon kehidupan..mane ade manusia perfect kat dunia nie...secomel2 woi dato doraemon tu pon ade slack die...sekacak2 ku faisal tu ade gak yg cela die...setough2 azim korek tu pon, ade gak penakut die.sehensem2 nopal tu pon ade boroi die..segebu2 fesal eromon tu,ade gak yg "itam" kat mane2..kih3.

aku ???? well, IM HOT, STRAIGHT AND NORMAL...=)

13 comments:

Anonymous said...

(^_~)Y

Mat Ed said...

nice bro!!

amir bagus~ said...

anonymous : tini la tu kan..hehe
selamat bersahur cik tini...=)

mat ed sahabat sekelas: tengs bro...selamat bersahur gak...=)

::are_dek emy:: said...

terbaek...:)

Naufal Zaidi said...

haha.. xsangka nama aku di cite kat disini, btw thx sicute, si comel, si cat-ot.. si broi.. si BUN+ceit.. dan si3.. lar .. kamu antara kawan terbaek!!!.. <3 kamu mmmmmuaaXXxxXXXxx.. huhu =)

Anonymous said...

ala comelnya ayat2 indah mu amir..
luv u..

Anonymous said...

ni la nukilan terbaik pernah aku baca syesa de kelakr .ade tawa ade terharu..bab paling aku suka emon ade gak hitm mane2..tiak dia xcukur hahhahaha

Cik Miza said...

lawak lah.. kenyang kejap bace.. len kali buh name saye sekali lah.. hahaha

amir bagus~ said...

emy : =) tengs ayushita

pesal eromon : haha....xyah nak jadi unknown person la...i knew it was u kan?? btw,love u too

boh: when it comes from ur heart, everything will become sweet ( tetibe je)

cik miza: hehe...how was the susu kambeng...??? ckp tengs kat dato taw..saya hanya penyampai pesanan je =)

Naufal Zaidi said...

tok aku xdak thx yer?? pai ati... :(

amir bagus~ said...

hahaha..nopal2...
tengs gajk taw
<3

Anonymous said...

hahahahaahahahahahahhaahhahahahaha...tiada lagi huhuh

amir bagus~ said...

boh: ahahahha hihhihihi..balik raye tunggu ak boh =)