hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Wednesday, September 29, 2010

eleh...lelaki itu serupa wanita juga !

leceh la nak kena tgk jam kat handphone skang.nak kena tunggu fulus dulu baru boleh sambar baru.

dad, bank in 7 juta.nak beli g-shock la...=(

*************************************************************************************

bapak bapak suke pakai jam belah tangan kanan or tangan kiri? ada rahsia di sebalik pemakaian jam taw. mcm korang perhatikan belah ketiak mane perempuan sandang hand bag dorang???
cuba la perhatikan skandal korang skang =p

aku tak kidal. tp aku suka pakai belah tangan kanan.ak xtaw nape.

tapi cuba korang bayangkan.. kalo pakai belah kanan, kalo lepas makan sangkut makanan..xpela..boleh dimaafkan..

tapi kalo tangan kiri, kalo baru lepas "invest" kat "bursa" , takut yg terlekat sisa2 makanan yg dah di digest oleh stomach..fuhhh...

btw, its depend on u guys..xsalah pon nak pakai belah kanan or kiri...jangan pakai kat pusat dah!






----> jam ni ak beli time dip part 1 dulu..baru rosak..before raya..cinabeng tol!!!

----> jam ni yg paling byk berjasa kat ak since ak start dip lu sampai deg la ni

----> jam ni slalu teman ak g toilet ehem2...

***************************************************************


nape aku suke pakai jam ?

1) boleh tau lagi bape minit nak abes kelas ( paling utama)

2) boleh main lampu jam dlam gelap

3) boleh check hari kat jam...sebab xmo miss semayang jumaat..huwaaaaaaaaaaaaa


time is money. money is everything. everything is NOTHING!

8 comments:

::aku:: said...

time is nyawa....
sy pakai belah kiri..tp pakai handbg belah kanan..cmne plak tu...

amir bagus~ said...

ok la tu..nak bg belen...huhu
kamu pakai jam jenama pe??
beli yg murah2 suda..
=)
selamat pagi

::aku:: said...

hehe..sy jam jenama adidas..
saya gile..kalo hilang boley gile...
..nyawa ni...

bukan xmo beli yg murah..tp kalo beli sekejap je rosak...

::aku:: said...

sayang gile...

amir bagus~ said...

owh..jeles nyer...
ngah ikat perot ne..nak beli jam baru..
hope boleh beli haha

::aku:: said...

jam lame nape..rosak o hbs betri...
patut la kurus... ikat perut upenye..heee..

amir bagus~ said...

jam lama dah patah die punye tempat cangkuk tali...
xleh ganti da huwaaaa

nampak kurus ke???huhu
dok araw dah kena pam balik =(

::aku:: said...

ooo yeke..cian kt die..enset de g kan...ley tgk jam kt ctu...
ikat ngan tali xley ke..heee
oppss!!! gurau je...heee

haah kurus..=)