hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Saturday, March 27, 2010

semoga ramsey cepat sembuh~

post ni ak reclye from fb..saje nak menyemakkan blog ni..hehehe

gosh...arsenal seri 1-1 ngan birghmhm..shit..goal last minute...ak ngan anas da siap berbogel meraikan kemenagan arsenal utk kali yg keberapa juta ntah..tp..naseb mmg x menyebelahi kami..xpe xpe...xeffect sgt kat kami...kite tgk game hot mgu dpn...man u vs chelsea..kite tgk sape yg drop point...seri pon da bgus sgt da..hahaha

walaupon masih mentah ak punyer experience dlm epl ne, tp ak dpt detect something yg myb korang ase setuju ngan ak gak...yaitu kebangkitan arsenal dan peningkatan mendadak skuad kendalian arsene wenger...cube korang tgk muke arsene wenger skang..mesti berseri2 kan???hakhakhak

bila kelab da semakin kat atas,so paham2 la...pak arab yg jaga arsenal ni pon da kurang bising,presure kurang, saham pon makin naik...

tp ak ase..arsenal masih ade peluang yg terbuka luas nak jadik juara.... so,dorang masih layak untuk bermain di liga juara2 lagi season depan...emmm.pressure pon kurang ..so..kire ok la tu kan..tp kalo dpt jadi juara, tu sudah kira terlalu bagus beb..mcm dpt bonus lak..huhuhuu

berbanding ngan player kelab laen, arsenal la kelab yg paling byk pelapis2 muda..mcm arshavin, rosicky,nasri,etc...bese la..kalo da same umur tu,persefahaman akan jadi lebih tinggi dan kemenangan semakin mudah utk dicapai...dorang ne maen same2,mkn2,hang out same2..cume tido ngan mandi je ak xsure same2..hukhukhuk

lastly, walaupon arsenal kalah besar ke,malu besar ke,or menang besar,sama2 la kita support team ne.. jadilah supporters yg paling setia..bukan mcm sorang dua membe ak ne..season lepas die support liverpool..agak2 sem ne liverpool da goyah,die support man u lak...xbes la camtu beb....

k la
nak mandi~

4 comments:

crazee said...

xeffect ke seri??plik tol..haha!!
em arshavin n rosicky 2 da tua la..celah mn pelapis..bwah 23 lh la kate pelapis..hehe!!

amir bagus~ said...

seyesly..xde effect kat kami pon..

hahaha..

kite tgk game mnggu depan...

encik remy said...

as jamb as ramsey..get well soon dear...aku suke ramsey xtually...xtipu...=p

amir bagus~ said...

bagus2..ak pon suke same rooney..seyesly