hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Saturday, August 28, 2010

The Rules of Life



tetiba enset ak bunyi td.owh..reminder rupanya..patut nye ari nie aku dah cukop duit beli buku nie..

so,ak capai wallet ak..ringan...kempis...x sampai ati nak tgk isi dalam...


xpe lah.ak janji nak curi duit raya adik aku.sory adik.abg jaat.sape suh ko jadi adik ak =p

teringat kata bijak pandai, buku adalah guru yg paling setia.walaupon kita xpaham apa yg cuba disampaikan, tetapi ia tak pernah memarahi kita.

boh,nak duit raye!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

~::chewa::~ said...

kalo curik duit adik...dah xfollow the rule of life dah...

amir bagus~ said...

haha
tu rule num 87398642098 juta life
haha
nyte chewa..=)

Cik Miza said...

gud lux portfolio 1sept.. mahu hint

yanayo said...

besh ke bku 2??

amir bagus~ said...

xtaw g cik yanano...da dekat setaun pendam nak beli buku nie...
huhuhu

yanayo said...

oho.. smoga impian jadi kenyataan.. dah curi duit rya adik 2 jgn lpa suh dia bca bku 2 skali ye.. hehe..

BangunBerdiriBerlari said...

best sgt ka buku ni? :)