hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Thursday, October 21, 2010

ini bufday budak tadika =)

bukan tak mahu bersyukur. tapi bila teringat balik kisah kek kecik buat aku rasa malu. bukan malu kat diri sendiri. malu dekat kawan-kawan. sebab of kos kalau birthday party mesti ada kek untuk disuap. tapi.....huk huk huk =p




aku xnak yang ni huhu =(

**************************************************************

hari jadi aku betul 24 oktober 2010.

saje awal kan 4 hari...

sebab tarikh cantik kata cik miza 20.10.20.10 =)


***************************************************************

album wat kenangan nak tunjuk kat anak cucu...anak dah ada ....cuma mak die je yang belum konpem...=p



seyesly, tyme nie tgh serabut. satu, pikir cam xde sambutan je party nie. dua, pikir bola ngan party, mane lagi penting...haha leh tolong jawab x?



aku cakap dalam hati : aiseh.kek ciput.cane nak suap 20 mulut nie? =(
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

akhirnya...




yeay..yeay...cek datang bawak kek besar lori.baru epy kit...huhu =)




hati menangis tiada siapa yang tahu...




nie baru kek betul.terharu seh. buat susah2 je.susah dapat kawan yang demand macam aku.



********************************************************************

salwa, kamu byk membantu...terima kasih banyak2 =)
dan eli, kak nani. nice tomyam !!!

sahirah, masakan kamu memang delicious!!!

cik kamus, cik mia dan cik jaja...the bihun is very sedap


******************************************************************************
senarai nama sahabat2 yang dijamin akan aku ingat sampai mati.jasa kalian terlalu mulia. =)

ery , pesot , amir arshavin dan isteri (shahirah) , ajim korek dan isteri (fazlinda) , mujahid , anas rahman , ise , izrol (my son) , naufal, ran, d, faisal,cik salwa kite , kak nani, eli, cik miza, mira, lisa, saada, emy ziana, mimi, cik kamus, cik mia, cik jaja, syafiq latif, gadaffi, zaki duck, bob ,zakwan



cik salwa...nak makan cik ketam? plis jangan makan hati saya taw...tengs =)



boh azri...tengs =)



cik nani dan cik eli..tengs =)



cik anas rahman...." berkali tersungkur..pandangan mu kabur" tengs...=)



cik amir & cik sahirah beserta cik ajim korek & cik fazlinda..tengs =)



cik kamus, cik mia, cik jaja..tengs =)



cik miza, cik mira, cik lisa..CIK PESOT tengs =)



cik izrol ikbal...da beso ko skang...dah leh kawen da...tengs =)



cik pesot ngan cik azim...tengs =)



cik NAUFAL MARZUKAI, cik ran, cik D..tengs =)



cik mujahid...tanpa mu, tiada gambar nak wat kenangan...tengs =)

kpd emy ziana,mimi dan fesal..maaf..gambar korang xsempat nak snap...=(

12 comments:

Cik Miza said...

=)) im happy there~~

::akuchewa:: said...

mekacih jugak...sebab buat majlis ini...

Naufal Zaidi said...

weyh jap?? apsal naufal marzukai nii?? bagus gilerrrr haha..

1 thing bagus, i loikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dis " berkali tersungkur..pandangan mu kabur" tengs...=)[cam ad maksud yg tersirat dan mendalam lar?? aku gelak guling2 dowh..] hahahhhahaha


tengs bagus sebab selalu cheriakan dunia kami..keh3..

Cik Miza said...

baru tahu, anak ustaz marzukai rupanya.

Anonymous said...

let bygone be bygone..hha
..aku xtau nk cakp pe...lau bola itu penting..penting jugk la party ko tu..
bola aku nk bola lag meng bai..dah lama tunggu piala maysia smapi tmpat aku hhuh
..aku xmau pi mjlis ko..malu seh..bawa kek sume tgk damnnnn...

Anonymous said...

let bygone be bygone..hha
..aku xtau nk cakp pe...lau bola itu penting..penting jugk la party ko tu..
bola aku nk bola lag meng bai..dah lama tunggu piala maysia smapi tmpat aku hhuh
..aku xmau pi mjlis ko..malu seh..bawa kek sume tgk damnnnn...

Anonymous said...

hahah sume cite sal aku..haha..terharu seh haha

Remy Maximus said...

hepi besday amir.we all love u sweetheart.

Anonymous said...

mane remy maximus...amir xajak pun

Naufal Zaidi said...

bagus cute.. sumer syg dia haha..

::are_dek emy:: said...

so k...:)

jahed said...

nama aku x di khas kn as photographer...majuk!!!...den gmbq aku time xdak langsung...camni ar...