hoi...meh la singgah !!!!

Walaupon pointer macam gampang, tapi aku bahagia di sini...



Tuesday, October 19, 2010

tuhan maha adil

salam.

senyum.tetap manis kalau pun tanpa gula.
hati.tetap pahit kalau pun tanpa perasa.


**************************************************

betul kata cik miza, sejarah tak kan lupa. hari ini adalah hari sejarah aku. tidak kisah sejarah hitam atau sejarah putih. manis atau pahit.

**************************************************

buku the rules of life rupa nya menipu aku. begini. rule yang ke 55 ada menyebut : BE THE FIRST TO SAY SORRY

" don't care who started it. don't care what it was about. Don't care who is right and who is wrong.we say sorry doesnt mean we are weak. we will say sorry because WE ARE SORRY "

tipu!!!
meminta maaf buat aku lemah. juga membuat aku hilang emosi.

*************************************************

6 comments:

::akuchewa:: said...

i know dat rule....
kalo kamu rasa xbersalah just ignore that ok...
biarkan mereka dgn labu2nya.....=)

izzati neL said...

ignorance can be ok, also powerful.

sorry. just a word to throw ur ego.

if u r wrong , say it.
if not, ignore

Naufal Zaidi said...

apa benda lar yg ko merepek nie..hehe

Anonymous said...

Never explain yourself to anyone, because the person who likes you doesn't need it, and the person who dislike you won't believe it=)nk
<3<3<3

Cik Miza said...

terkedu nama saya muncuk dulu..

sejarah xkan lupa, sampai mati dia tetap ada dan xkan pernah berubah..

happy advance birthday. ramai yang sayang kamu saya tgk.

juz smile~~

Anonymous said...

betul kata cik miza...ramai syg kamu amir....sume celebrate bezday kamu....tuk epykn emosi mu..jgn tensen..let bygone be bygone